Китайски ресторант Happy Golden

ЗА НАС

ScreenHunter_46739 Jan. 18 22.40Happy Golden се намира в квартал “Младост” 1, на булевард “Александър Малинов” 30. Той е част от едноименната верига китайски ресторанти с над 12-годишна история в България. Благодарение на комуникативното си място, заведението се радва на редовни клиенти.

Гостите на Happy Golden имат удоволствието да усетят автентичната атмосфера, да опитат от истинска източна кухня, заобиколени от внимание, добро обслужване и екзотична обстановка. В заведението има дори аквариуми с костенурки, риби и змиорки.

Оригиналните китайски специалитети, приготвени по уникални рецепти, са богати на вкусови усещания. Менюто е подбрано, като любезният персонал винаги е готов да ви насочи за правилен избор. Специалитети, приготвени със скариди, калмари, раци, водорасли, китайски гъби са само част от блюдата в ресторанта. Задължително е да се опитат и десертите – паниран банан или ябълка, пържена торта и сладолед.

Ресторантът разполага със 100 места вътре, зали за пушачи и за непушачи. Заповядайте за да изживеете едно истинско гурме приключение!

КОНТАКТИ

Китайски ресторант Happy Golden – happygolden.com
Адрес: гр. София, бул. Александър Малинов 30
Тел.: 02 975 36 88
Моб.тел.: 0878 355 688

Текст и изображения: happygolden.com

За автора