Митническа Агенция A.G.A.

ЗА НАС

ScreenHunter_5170 Jun. 25 16.35A.G.A. – Лицензирана Митническа Агенция A.G.A. е със 11/единадесет/ години опит в извършването на митнически и транспортни услуги. A.G.A. цели да изпълнява вашите поръчки на време и по този начин да помага на вашият бизнес. Ние сме професионалисти и ценим вашето време. Нашите агенти ще оформят професионално всички ваши митнически и транспортни документи. Те са преминали специални курсове на обучение, за да Ви помогнат по възможно най-добрият начин. Ние винаги се опитваме да обърнем специално внимание на всеки един от нашите клиенти.

Нашият главен офис е стратегически разположен на летище София. A.G.A. е специализирана в сферата на митническите процедури и митническото представителство. Ние притежаваме международните сертификати IATA, FIATA и Dangerous goods, които ни позволяват да извършваме всички видове авио, сухопътен и воден транспорт, пакетиране на стоки и групажи. В процес на изграждане е нашият склад под митнически контрол, който се намира на международен път Е-75. Очакваме до 3-4 месеца той да бъде пуснат в експлоатация. Също така притежаваме и големи банкови гаранции, с които можем да обезпечим всеки наш клиент. A.G.A. предоставя на своите клиенти предимството да работят с опитни и квалифицирани митнически агенти, които ще направят всичко възможно, за да оптимизират транспортните Ви разходи и да гарантират сигурно транспортиране на Вашите стоки. Ние можем да Ви осигурим надежден и коректен сухопътен и авио транспорт. Притежаваме собствен транспорт в рамките на страната и редовна сухопътна линия София-Букурещ. Служителите на A.G.A. изготвят и анализни сертификати, сертификати за произход и EUR1 сертификати. Оставете на нас да се справим с бюрокрационните проблеми и да Ви спестим ценно време и главоболия.

МИТНИЧЕСКО АГЕНТСТВО
По желание на нашите клиенти, AGA Logistics може да ги представя пред митническите власти за извършване на следните операции:

  • износ
  • внос
  • ре-експорт
  • транзитно обезпечение
МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ
  • Групажни товари
  • Комплектни товари
  • Извънгабаритни товари

Извършва също така и Карго застраховане.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_5167 Jun. 25 16.30ScreenHunter_5168 Jun. 25 16.30ScreenHunter_5169 Jun. 25 16.30
КОНТАКТИ

Митническа Агенция A.G.A. – agalogistics.eu
Адрес: гр.София, Аерогара София, бл. 2, вх. 2, ап. 13
Тел./Факс: 02 945 91 55
Моб.тел.: 0888 537 910; 0885 546 899
E-mail: office@ agalogistics.eu

Текст и изображения: agalogistics.eu

За автора