“Муун Лайт Д.Ш.Д” ООД

ЗА НАС

ScreenHunter_2544 May. 15 22.59„Муун Лайт Д.Ш.Д” ООД е създадена през 1993 година, основана от двама съдружници с капитал от 220 000 лв.
Основната дейност на фирмата е съсредоточена в производството на царевични пръчици – снакс. „Муун Лайт” е първаият производител на снакс със запомнящи се играчки – подарък във всеки пакет под името „Лъки Бой”, и за кратко време се превръща в лидер на пазара с огромен пазарен дял от продажбите на снакс с играчка в България.
В стремежа си да бъдем най- добрите и да дадем на децата ни най- доброто, ние непрекъснато проучваме и търсим авангардни и нови технологии в сферата. Благодарение на дългогодишната ни работа ние притежаваме една от най- съвременните в Европа поточни линии за производство на царевични пръчици (снакс).

Екипът ни от специалисти непрекъснато проучва интереса на нашите крайни потребители, а именно „децата”, затова и играчките- подарък са винаги уникални. Ние държим да сме винаги в крак с модните предпочитания на децата. Всяка играчка- подарък съответно е грижливо подбрана, за момче и момиче, така че всеки наш почитател да бъде максимално удовлетворен. Всеки тип играчка има своето досие и е изследвана в лаборатории, за да бъдат малките потребители максимално защитени.
Тук е момента да споделим, че нашият приятел „Лъки Бой” вече намери своето другарче „Лъки Гърл”. Малките господа ще откриват своите подаръци в опаковките „Лъки Бой”, а малките госпожици в „Лъки Гърл”.

През месец юли 2009 година фирма „Муун Лайт„ Д.Ш.Д след взискателно проучване пусна на пазара своя нов продукт под марката „Happy Kids”. Тук ние наблегнахме на царевични пръчици с разнообразни вкусове. Избрахме името – „Happy Kids” („Щастливи деца”), защото това, което ние предлагаме е уникално вкусен снакс продукт, който родителите могат да дават на децата си и не само… нашият нов „Happy Kids” е насочен и към възрастните.
Марките „Лъки Бой”, „Лъки Гърл”, „Happy Kids” са международно регистрирани и единствено притежание на „ Муун Лайт Д.Ш.Д” ООД.
Тук, може би Вие ще ни зададете въпроса „Защо”?
С годините консумацията на царевични пръчици нараства значително, затова е много важно да предложим качествен продукт на пазара и да Ви обясним максимално подробно технологията на приготвянето му. В представянето си ще Ви запознаем и с нашите партньори. С това смятаме, че Вие ще ни засвидетелствате Вашето признание и то ще бъде нашата награда.
Първият ни партньор и основата на царевичната пръчица е фирма „Defranceschi”, създадена 1966г. в Италия. Фирмата е производител на царевична грис от висококачествена царевица, която е сертифицирана, че не е генно модифицирана и не съдържа глутен. Компанията е една от най- прецизните в сферата и е гарант за отлично качество, с богат опит и експерти в изграждането на висококачествени технологии.

Тук Ви обръщаме внимание на факта , че царевичната грис е добър източник на витамин В1 (тиамин), който има свойството да поддържа паметта, съдържа и витамин В5, а всеизвестно е че витамините от група В спомагат метаболизма на организма (спомагат разграждането на въглехидратите, протеините и липидите). Съдържа също така и фолак, който предпазва от сърдечносъдови заболявания и най- високо съдържание има в царевицата. Състои се още от диетични фибри, витамин С, фосфор и манган, богата е на бета криптоксанкин и оранжево-червен каротеноит, поддържащ здравето на белия дроб. Консумацията на царевица спомага за производството на енергия дори и при стрес. www.defranceschi-spa.com
Нашият втори партньор е фирма „Givaudan”, създадена в далечната 1796г. (Швейцария). Тя е сред основоположниците в хранително-вкусовата индустрия и днес е световен лидер в областта за производството на аромати (flavour), чиито усилия са насочени главно към извличането на здравословното и полезното в подправките, така че нашите деца да могат да консумират ароматен и вкусен снакс – продукт. За тази цел, беше изпратено известно количество снакс, произведен от нас, в тяхната лаборатория в Швейцария, върху който се проведоха тестове за точното дозиране на съставките и базирано на европейските изисквания. В резултат на това, сега в нашите продукти се влагат 60% натурални подправки, с по-малко сол, по-малко мазнини, без алергени и без изкуствени добавки.

1. Солта е важна вкусова характеристика, а намаляването й в подправката се отразява негативно върху удоволствието от вкуса на потребителя. Затова фирма „Givaudan”, чрез своята патентована технология- ноу – хау, осигуряват по-добро вкусово решение, като намаляват съдържанието на натриевите продукти и ги заменят с калиеви (калиев хлорид). С това се запазва вкуса на продукта и в същото време се намалява съдържанието на сол.
2. Мазнините – те са важна хранителна съставка за всеки организъм и също така играят важна роля в добиването на характерният и желан вкус. Затова фирма „Givaudan”, чрез патентованата си технология „Taste Essentials” е заменила наситените животински мазнини с естествени аромати в грижа за здравето на потребителя. www.givaudan.com
Третият ни партньор е фирма „Нова Принт”, създадена през 1990г. в България. Тя е високо технологично оборудвана печатница с внедрена система за безопасност на храните, съгласно изискванията на закона за храните и международните стандарти- НАСРР ISO 18022000. Фолиото, което се прилага за опаковките е със защитен атмосферен слой. www.novaprint.org
Дизайнът на нашите снаксове е не само плод от работата на специалисти, тя е консултирана и с децата, чрез анкети. След допитването, до нашите малки консуматори, създадохме весели и запомнящи се опаковки.
До тук Ви запознахме с основните компоненти за производството на царевични пръчици и сега заедно с Вас ще произведем нашия продукт:
Първо смесваме царевичната грис в миксера с минерализирана вода. След което сместа постъпва в екструдера, който при висока температура изпуква царевичната грис и моля обърнете специално внимание – нашият продукт не се пържи. Готовите царевични пръчици се изстрелват, чрез въздушен поток в овкусителя, а въздухът идва от компресор с вграден микро филтър – изключителна технология, която гарантира чистотата на въздушния поток.
Взискателните ни проучвания доказаха, че растителното масло, което датира от хилядолетия е с доказано високо съдържание на коензим Q10. Витамините А и Е и каротин, допринасят за уникалните и полезни свойства на маслото, поради което той е най- добрия овкусител за нашите продукти. За да достигнем максимално добро качество, тук ние добавяме и антиоксидант (т.е. витамин С).
И сега следва да овкусим царевичните пръчици с разнообразните ни натурални подправки, които са поръчани от нас и са изработени специално за нас от фирма „Givaudan” като се впръскват, чрез специален дозатор върху царевичните пръчици и от там те преминават към автоматично пакетиране.
Ние споделихме с Вас „тайната си рецепта”, защото искаме да сме най- добрите професионалисти, а това е възможно само когато имаме Вашето одобрение, че фирмата ни – „Муун Лайт Д.Ш.Д” ООД Ви предлага качествен и чист снакс. Може би тук е отговорът, на въпроса защо нашите продукти носят наименованията – „Лъки Бой”, „Лъки Гърл” и „Happy Kids”.
Интересите на фирма „Муун Лайт Д.Ш.Д”, а също така и интересът към нашите продукти, излезе извън пределите на България и ние вече с гордост можем да заявим, че клонове на нашата фирма, за производство на царевични пръчици, има вече в Беларус, Украйна и Русия.
Ръководството на фирма „Муун Лайт” оставя широко отворена вратата за Вашите мнения, препоръки, идеи, а също така и критики.
Приемете нашите поздрави!
С уважение:\”МУУН ЛАЙТ-Д.Ш.Д.\” ООД

ПРОДУКТИ
    • Лъки бой – оригинал, джъмбо, екстра изненада
    • Лъки гърл – оригинал, джъмбо, екстра изненада
    • Хепи кидс – лук, масло и сол, сметана и копър, домати и босилек, сирене и спанак, лук и сметана, натурал,
ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_2524 May. 15 22.52ScreenHunter_2538 May. 15 22.53ScreenHunter_2537 May. 15 22.53ScreenHunter_2535 May. 15 22.53ScreenHunter_2534 May. 15 22.53ScreenHunter_2533 May. 15 22.53ScreenHunter_2532 May. 15 22.53ScreenHunter_2531 May. 15 22.53ScreenHunter_2529 May. 15 22.53ScreenHunter_2529 May. 15 22.52ScreenHunter_2527 May. 15 22.52ScreenHunter_2526 May. 15 22.52ScreenHunter_2525 May. 15 22.52
КОНТАКТИ

“Муун Лайт Д.Ш.Д” ООД – luckyboy.bg
Адрес: гр. София, кв. Военна рампа, ул. Проф. Иван Георгов 2
Тел.: 02 931 73 92
Факс: 02 931 73 46
E-mail: moonlight@ luckyboy.bg; office@ luckyboy.bg

Текст и изображения: “Муун Лайт Д.Ш.Д” ООД – luckyboy.bg

За автора