МС Инженеринг

ЗА НАС

ScreenHunter_22633 Jun. 12 07.44МС Инженеринг е специализирана в проектиране, конструиране и изпълнение на прахоуловители, прахоуловителни инсталации, маслоуловители, съоръжения и машини за всички отрасли на промишлеността.

Екипът ни има богат опит в проектирането, производството и монтажа. Предлаганите от нас продукти и съоръжения са висококачествени, надеждни и на конкурентни цени.

Ние предоставяме на клиентите една напълно завършена услуга – от изготвянето на проектната документация до организирането на инсталационния процес, доставка на материали и оборудване, извършване на монтажните дейности и въвеждане на обекта в експлоатация.

Нашите проекти са съобразени с всички европейски норми, действащи наредби и изисквания за екологичност. Ние гарантираме правилния избор на оборудване, което осигурява безпроблемното функциониране на инсталациите и съоръженията.

Ние извършваме проектиране и конструиране на прахоуловители, прахоуловителни инсталации, съоръжения, възли и машини, както и тяхното изработване. На нашите клиенти даваме възможност да се възползват от дългогодишния ни опит в приложението на CAD/CAM системи като Pro Engineer, Solid Works и AutoCAD Mechanical

Нашата цел е да помогнем с професионални инженерни и други услуги на машиностроителни фирми и фирми от леката промишленост. Нашите потенциални клиенти са малки и средни компании, които не предвиждат, не желаят или нямат възможност да инвестират финансови средства във висококачествен и ефективен инженерен и административен персонал, но желаят гъвкавост и конкурентоспособност.

Ние осигуряваме на нашите клиенти ценово-ефективни решения, кратки срокове и високо качество на изпълнение на конструктивната документация както и изработването на машините и съоръженията.

ИНЖЕНЕРИНГ

Конструиране на машини, съоръжения и инсталации
Изработване на конструктивна документация на ръкавни, касетъчни и патронни прахоуловители с импулсно почистване за дебит от 1000m3/h до 100000m3/h
Конструиране и разработване на метални и пластмасови изделия
Проектиране и разработване на хидравлични и пневматични машини, съоръжения и инсталации
Проектиране и разработване на прахоуловителни и вентилационни инсталации
Проектиране и разработване на транспортни системи Технически чертежи и спецификации в съответствие с изискванията на клиента
Прехвърляне на чертежи от хартия в електронен вид и оформяне на чертежи*
Създаване на 3D модели и визуализации по чертеж, скица или детайл
Създаване на конструкторска документация
Изготвяне на инструкции за монтаж, ремонт и експлоатация Изработване на 3D каталози
*Всички направени чертежи и модели се експортират във формати, зададени от клиента

КОНСТРУИРАНЕ И ИЗРАБОТКА

1. Прахоуловители и прахоуловителни инсталации

Проектиране и изграждане на общо обменни и локални прахоуловителни инсталации за очистване на димни газове и праховъздушни потоци, изпускани от стационарни горивни източници, производствени инсталации, производствени линии или отделни работни машини, като:

Асфалт
Цимент
Металообработване
Вар и варовик
Леене и добив на сплави
Дърво, хартия, тъкани, влакна, пластмаси, кожа и др.
Силикати и керамика
Насипни строителни материали
Сухи строителни смеси
Хранителни продукти
Тютюн
Торове и гранулати
Гуми и пластификатори
Химически продукти
Пари и аерозоли
Заваръчен дим и газове
Бои и химикали.
Обезпрашаването се извършва от конструирани от нас високоефективни ръкавни, касетъчни или патронни филтри с автоматично импулсно почистване. Модулната сглобяема конструкция от поцинкована листова стомана на предлаганите съоръжения, обуславя практически неограничената им вариантност по отношение на тяхната производителност. Всяка аспирационно-обезпрашителна инсталация се разработва след детайлно проучване на технологичните процеси и съоръжения, както и източниците на замърсяването, което разрешава предлагането на максимално ефективна схема за очистване.

2. Стандартни и нестандартни въздуховоди и елементи от черна, поцинкована и неръждаема стомана :

Кръгли въздуховоди
Правоъгълни въздуховоди
Колена сегментни
Тройници
Преходи
Дефлектори
Шумозаглушители
Смукателни чадъри
Шибъри
Свързващи елементи /монтажни скоби/
Циклони
Изолиране на тръбопроводи
3. Машини и съоръжения

Предлагаме разнообразни инженерни услуги в областта на проектирането, разработването, конструирането, производството и монтажа, както и поддръжката и ремонта, на машини и съоръжения.

Нашата цел е да осигурим на клиентите си адекватно решение на разнообразие от технически проблеми в производството, търговията или бита. Наш ангажимент е прецизният дизайн и високо качество на предлаганите услуги.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_22621 Jun. 12 07.40ScreenHunter_22630 Jun. 12 07.41ScreenHunter_22629 Jun. 12 07.40ScreenHunter_22628 Jun. 12 07.40ScreenHunter_22627 Jun. 12 07.40ScreenHunter_22626 Jun. 12 07.40ScreenHunter_22625 Jun. 12 07.40ScreenHunter_22624 Jun. 12 07.40ScreenHunter_22623 Jun. 12 07.40ScreenHunter_22622 Jun. 12 07.40
КОНТАКТИ

МС Инженеринг – msengineering.eu
Адрес: гр. Севлиево, ул. „Стоян Бъчваров“ 23
Моб.тел.: 0882 982 525
Е-mail: office@ msengineering.eu

Текст и изображения: msengineering.eu

За автора