“Небел Сервиз” ЕООД

ЗА НАС

ScreenHunter_533 Jul. 25 07.47Небел Сервиз ЕООД е създадена през 1993 година с цел комплексно сервизно обслужване на частни и корпоративни клиенти

От 2003 година се занимаваме с проектиране, кнсултации, продажба, монтаж и сервиз на всички видове климатични системи до 20 кВт.

Предлагаме голямо разнообразие от качествени продукти с висока надеждност. Ние имаме волята и стремежът да бъдем лидери в бранша и като такива да предлагамеме високотехнологични, висококачествени и конкурентоспособни продукти, които изцяло задоволяват желанията и потребностите на клиентите.

Ние работим в София, както и в близките околности. Основната ни дейност в момента е продажба, доставка и сервизна гаранционна и извънгаранционна поддръжка на климатчини сплит системи с мощност до 20 кВт.Rазвиваме комплексно услугата, започвайки от обучение на потенциалните си клиенти. Във форума за климатчни системи http://soft-clima.com отговаряме на конкретни питания на потенциални клиенти и собственици на климатици. Публикуванме техническа информация и отговаряме на въпроси на колеги, споделяйки натрупания през годините опит при ремонти и обслужване на климатични системи.

За проявилите интерес потенциални клиенти правим консултаци на място в помощ избора на климатично оборудване с необходимата мощност и намиране на подходящи места за инсталация на климатичните тела, в съответствие с техническите изисквания на производителите и конкретните индивидуални желания на всеки един бъдещ клиент.

След направена покупка от клиент в София и близките околност, изпращаме монтажен екип, който изпълнява монтажните работи и въвежда климатчината техника в експлоатация. Предаването става с подписване на приемо-предавателен протокол, който удостоверява успешното пускане според техническите и монтажни изисквания и избраните или одобрени от клиента места на климатичните тела.

Гаранционната поддръжка е от изключителна важност за нашия добър имидж. Ние държим на коректното си отношение към всеки индивидуален потребител и спазваме гаранционните си ангажименти в съответствие с предписанията на производителите

ДОСТАВКИ

Закупените климатици без монтаж за София и близките околности се доставят от наши служители безплатно, след предварително съгласуване по телефона. Климатиците са във фабричните кашони, придружени с фактура и празна гаранционна карта от вносителя, която се попълва при монтажа и въвеждането в експлоатация от монтажния екип.

Закупените климатици с монтаж за София и близките околности се доставят от наш монтажен екип безплатно, след предваително съгласуване по телефона. Клиентът трябва да осигури достъп за инсталацията на климаичниете тела, както отвън по фасадата на сградата, така и вътре в стаята. Желателно е битовата или офис техника, да бъде отстранена или покрита с подходящ материал, за да не се похаби при монтажа.

Цената за монтаж е базова и включва крепежите и тръбите и материалите за свързване на климатичните тела при разстояние до 3 метра. Когато има архитектурни особености или клиента има изрични изисквания относно направата, цената на монтажа се договаря непосредствено преди започване на работата.

Само за София предлагаме посещение и консултации в помощ избора на подходящо оборудване за климатизация на домове, в работно време.

Закупените климатици без монтаж за страната се доставят с фирма Еконт Експрес, до най-близкия офис за клиента, за не-повече от 3 работни дни.

Ние препоръчваме наши доверени монтажни фирми с голям опит и коректно отношение, които могат да инсталират Вашите новозакупени климатици и да поемат всички гаранционни задължения за поддръжка.

ГАЛЕРИЯ

fujielectric-rj24la-nocriamitsubishi-ellectric-msz-fh25vemitsubishi-ellectric-msz-sf50vepanasonic-cs-cu-ue09pkeRAK-50 PPA-RAC-50 WPARAS-24GKHP-GAH-ES2
КОНТАКТИ

“Небел Сервиз” ЕООД – klimatici.com
Адрес: гр. София, Младост1, бл.65, вх.7, партера
Моб. тел.: 0888 531 541
E-mail: nebelservice@ abv.bg

Текст и изображения: klimatici.com

За автора