Попов Мебел

ЗА НАС

ScreenHunter 36ПоповМебел / PopovFurniture е фирма , която се развива в областта на интериорния дизайн и производството на мебели.

Основната дейност на фирмата е дизайн, производство и търговия с мека и корпусна мебел от масив, MDF и ПДЧ, отличаваща се със стилен дизайн, лукс, удобство и качество на атрактивни цени.

Ние предлагаме многообразието от стилни, луксозни и удобни мебели, което Ви дава възможност за избор при обзавеждането на Вашия дом, вила, хотел, заведение, офис.
Стилът на нашите мебели е синтез на красота и функционалност, следвайки тенденциите във вътрешния дизайн и интериорни решения!

Нашата основна цел е търговската марка – мебели „Попов Мебел /PopovFurniture” да бъде символ на професионализъм, креативни решения, отлично качество и коректни срокове на производство, и монтаж. Ние работим с висококачествени материали и с бързи срокове на изпълнение, като се стараем да удовлетворим изцяло и най-високите изисквания на всеки наш клиент.

Попов Мебел /PopovFurniture основно произвежда стандартни модели мека мебел, като непрекъснато нашата колекция предлага както класически модели, така и модели, следващи различни стилове и тенденции. За много от моделите ни предлагаме изработка с размери по изискванията на клиента, също така можем да изработиме модел по Ваш проект или дизайн. Корпусната ни мебел изработваме от масив, ПДЧ и МДФ.Ние можем да Ви помогнем в обзавеждането на Вашата кухня, трапезария, хол, спалня, детска стая!
Материалите, които изпозваме за изработването на нашите изделия са италиански, испански, турски, немски и белгийски дамаски, и кожи, висококачествен дунапрен и консумативи, австрийски плоскости и термоустойчиви плотове ( EGGER ), обков от BLUM и GRASS с гаранция за новаторство, устойчивост и класа. Стойността на меката мебел се определя в зависимост от кожата или дамаската, а при корпуснаите мебели от декора и обкова.

Попов Мебел /PopovFurniture предлага на своите клиенти пълен пакет услуги: консултации по функционално разпределение и аранжиране на пространството, 3D проектиране, доставка и монтаж.

МЕБЕЛ
  • Дивани
  • Ъглови дивани
ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter 23ScreenHunter 35ScreenHunter 34ScreenHunter 33ScreenHunter 32ScreenHunter 31ScreenHunter 30ScreenHunter 29ScreenHunter 28ScreenHunter 27ScreenHunter 26ScreenHunter 25ScreenHunter 24
КОНТАКТИ

Попов Мебел – popov-furniture.com
Адрес: гр. Велинград, Индустриална зона
Моб.тел.: 0887 563 268; 0878 596 614
Е-mail: office@ popov-furniture.com

Текст и изображения: popov-furniture.com

За автора