Симон Транс – Транспорт и спедиция

ЗА НАС

Международен-транспортСимон Транс е фирма в град Пловдив, която извършва международен сухопътен транспорт и спедиция на пратки и товари в страни от Европейския съюз.
Спедиторската дейност на Симон Транс обхваща както вътрешен, така и международен транспорт. Ние извършваме превози на товари от всякакъв тип в съответствие с международните изисквания. Стараем се да поддържаме обслужване на високо ниво, като запазваме гарантираното качество, коректност и точност при доставката на всеки един товар.

Логистиката, извършвана от Симон Транс включва: сигурност и качество на обслужване, разработване на транспортни схеми, денонощна мобилна връзка и препоръка към клиента за оборудването в зависимост от превозваната стока.

Основна цел на Симон Транс е да предложи на клиентите и партньорите си, богат пакет от транспортни услуги. Квалифицираният персонал и автомобилният парк на фирмата, допринасят за осъществяването на нашата основна цел. През годините, успяхме да се наложим на пазара у нас, чрез индивидуални решения и професионален подход към всеки един клиент.

Автопаркът на Симон Транс се обновява постоянно, като се закупуват превозните средства, отговарящи на изискванията и съвременните нормативни и екологични актове. Компанията разполага с гъвкава ценова политика, в зависимост от размерите и теглото на пратките.

МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ

Симон Транс разполага с товарни автомобили в ргад Пловдив за извършване на международен транспорт на товари и пратки. Компанията предлага транспорт на групажни и индивидуални товари, ADR превози и транспорт на опасни товари.

Симон Транс разполага със специализирани товарни автомобила за извършване на международен транспорт на товари.
През нашата дългогодишна практика успяхме да изградим имидж на фирма, която рати без почивка, винаги в движение върху всякаква пътна настилка без значение от метеорологичните условия.

ГАЛЕРИЯ

images (1)images (2)images
КОНТАКТИ

Симон Транс – Транспорт и спедиция

Адрес: гр. Пловдив, бул. Освобождение 3, х-л SPS, офис 404
Тел.: 032 68 87 91
Моб. тел.: 0887 94 59 89

За автора