“Текстилна Къща Даниела“

ЗА НАС

DANIELAМагазини “Текстилна Къща Даниела“ се представят пред Вас с основните си продукти в областта на интериорния текстил – атрактивни завеси, пердета, ресни, щори както и тъкани подови настилки – килими и пътеки, внасящи стил и уют във Вашия дом.

Класически или модерен стил, по-демонстративен или дискретен – предпочитанията са Ваши, а наше задължение е да изпълним всяко Ваше желание и да задоволим най-изтънчения вкус.

УСЛУГИ

В стремежа си да сме максимално полезни сме събрали под един покрив всичко което е необходимо, за да придадете на вашия дом уют и елегантен сил.

В нашите магазини може да откриете всичко свързано с интериорния текстил и да Ви се даде подробна информация за качеството на продуктите както и начина на изпълнение и подръжка.

Екипът ни от професионалисти ще Ви посети на място и ползвайки нашите мостри ще Ви даде най-добър отговор на въпросите свързани с цветовото и стилово съчетание на интериорния тексил.

Ще Ви изработиме индивидуален проект, който ще даде комплексно решение на текстилните елементи отговарящи на вашите желания (или изисквания) и стил.

Ние изработваме поръчките Ви в собствето шивашко ателие с екип от опитни шивачки.

Прецизното изработване на пердетата и завесите, както и текстилните декорации към тях, шалтетата и покривки декорираме с пискюли, шнурове, дантели и др. декоративни аксесоари.

Специалистите ни ще монтират вашите системи за окачване, а на последния етап на завършване на вашия проект ще монтираме пердетата или щорите и ще поставим завършващите щрихи с аксесоарите към тях.

„Текстилна Къща Даниела” предлага и цялостно обзавеждане свързано с интериорния текстил на хотели, ресторанти и други обществени заведения.

ПРОДУКТИ

КОРНИЗИ И МЕХАНИЗМИ

Съвременните тенденции в обзавеждането предлагат множество начини за решаване на въпроса с декорирането на прозорците, а това предполага и използването на различни механизми.

* РЕЛСОВИ – най-разпространените.

Пластмасови или метални монтирани в скрита ниша или зад декоративен корниз те могат да се задвижват от командно въже или дистанционно.

* ТРЪБНИ – декоративни.

Сами по себе си са красиви и монтирани на прозореца се превръщат в аксесоар. Предлагат възможност за много разнообразни начини на ушиване и окачване на пердетата с панделки, презрамки, капси, нанизани или само декорирани.

ЩОРИ

РИМСКИ ЩОРИ

Монтирани върху дограма или на таван, това налага използването на различни механизми, като избора зависи както от личните предпочитания така и от техническите и архитектурни въможности.

АВСТРИЙСКИ ЩОРИ

Неизменна част от усещането за романтика и лукс в дома Ви. Те дават възможност да се разчупи интериора и да го променяме ежедневно – днес имаме щора , а утре в дома цари пердето.

Австрийските щори си компанират ефектно както с римски щори така и със завеси.

ХОРИЗОНТАЛНИ ЩОРИ

Както още ги наричат венециански щори, те са едни от най-предпочитаните заради ниската цена и ефективността им. Предлагат се с ширина на лентата 25 мм и 16 мм и в 39 цвята.

ВЕРТИКАЛНИ ЩОРИ

С изключително богат избор на цветове / над 120 цвята/ и подбрани качества на тъканите се дава възможност за задоволяване на най-капризните клиенти.

Механезмите за управление позволяват пакета с ламели да се събират в левия или десния край, да се разделят на две части или да се събират в средата.

Монтажа на декоративния корниз в цвят съответстващ на ламела предава завършен вид на щората. Предлагат се в две разновидности:

* Текстилни с ширина на лентата 89 мм и 127 мм

* PVC и алуминиеви с ширина на лентата 89 мм изработени с материали на световния лидер HONTER DOUGLAS

РОЛО ЩОРИ

Изчистено и стилно решение от едноцветни и многоцветни, декоративни, затъмняващи и филтриращи платове прилягащи както за монтаж на дограма така и на таван и стена. Ново модернистично решение са роло щорите “Ден и нощ”, чрез които се постига ефектно преминаване на светлината от нощ към ден.

КИЛИМИ

Килимите дават уют и топлина и индивидуален стил в помещението. Те създават красиви акценти които магнетично привличат погледа.

В магазините на “Текстилна Къща Даниела” предлагаме голямо разнообразие от килими с различен начин на изработка – ръчно или машинно, килими от различни материали – естествени или синтетични; килими от различни региони – Турция, Индия, Китай както и наши българско производство.

Килимите “ШАГИ” са най-популярния тип килими през последните години. Те са с висок хаф , модерно излъчване и създават уютна и приятна обстановка с мека и приятна на допир повърхност. Килимите са в съчетание на пътеки с ширина 60 см, 80 см и 1 м.

ГАЛЕРИЯ

DANIELA16_51976fe37014d16_52e665304633b16_52e665553a3431_51976406ec3aa1_5197643c928c01_5197634fca4411_520caf2cc29661_520caf2cc2966 (1)1_515c96efcbe38
КОНТАКТИ

“Текстилна Къща Даниела“ – tkdaniela.com

Адрес: гр. Пловдив, бул. Пещерско шосе 113
Моб. тел.: 0878 879 920, 0879 851 577

Адрес: гр. Пловдив, бул. 6-ти Септември 129
Моб. тел.:0893 424 775, 0876 166 889

Текст и изображения: tkdaniela.com

За автора