Училище за чужди езици „Мотив” София

ЗА НАС

ScreenHunter_2759 Oct. 02 00.21Училище за чужди езици „Мотив” е създадено през 2012 година. Внимателно подбраните учебни системи, множеството допълнителни материали и събития, интерактивният начин на обучение, нестандартните методи и вниманието, с което се отнасяме към всеки детайл, ще ви помогнат с лекота да усвоите чуждия език и да го почувствате като свой. В часовете се работи върху 4-те основни умения: четене, писане, говорене и слушане. Целта ни е учебният процес да бъде приятен, интересен и забавен и в нито един момент да не се усеща като бреме. Най-малките ни възпитаници развиват своята фина моторика, въображението, вниманието и паметта си. Занятията се провеждат в среда, приятна за малки и големи; в атмосфера, която предразполага да се отпуснете и да взаимодействате максимално с преподавателя, съучениците и самия език. Обучението при нас е съобразено с езиковите нива в Общата европейска езикова рамка и се осъществява чрез най-новите учебни системи на водещи издателства като Oxford university press, Longman, Macmillan … В резултат на дългогодишния ни опит като преподаватели, сме избрали най-доброто от всички нови и доказали се методики, алтернативни методи на обучение и развитие. Ние ги съчетахме в наш собствен метод, наречен „мотивация”. Няма невъзможни неща, когато имате мотив!

Екипът на „Мотив” се състои от млади, мотивирани и амбициозни преподаватели. Опитът ни с всякакви възрастови групи ни прави адаптивни, гъвкави и способни да отговорим на индивидуалните нужди на всеки ученик. Всеки един от нас е с дългогодишен опит като преподавател. Ние приемаме работата си като предизвикателство, което я прави и наше хоби. Забавляваме се с децата, когато играем игри, пеем песни с най-малките и се опитваме да накараме възрастните си курсисти да разчупят стените, които стоят пред тях по отношение н

КУРСОВЕ ЗА ДЕЦА И ТИНЕЙДЖЪРИ

Езиковите курсове за деца са годишни и са от октомври до май. Учебната година е разделена на 2 учебни срока, като за приключването на всеки срок и самата година децата полагат съответно срочни и годишен изпит, който, ако бъде издържан успешно, им дава право да продължат в следващото ниво и разбира се да получат сертификат за успешно завършено такова. През годината учениците правят множество текущи тестове и проекти, които спомагат за лесното усвояване на езика, а Вие като родители и ние като преподаватели можем да следим в детайли обучението на детето и да реагираме своевременно при възникнали проблеми. Обучението по чужд език в нашето училище включва освен специално избраната учебна система, допълнителни видео уроци и художествена литература на съответния език за всички нива, които обогатяват речниковия запас и допринасят за още по-задълбочен контакт с езика.

КУРСОВЕ ЗА ВЪЗРАСТНИ

Езиков център Мотив предлага интензивни курсове за възрастни, работещи и учащи се. Курсовете се провеждат в малки групи, като посещенията са съобразени с възможностите на курсистите да ги посещават. Средната продължителност на курсовете за възрастни е 2,5-3 месеца.

ЛЕТНИ ПРОГРАМИ
Лятото е дълго, училищният звънец отдавна е заглъхнал. Но тук, в езиков център Мотив, не спираме да ви мотивираме за още и още знания. Предлагаме разнообразни летни програми, на които децата ще затвърждават наученото през учебната година или ще научат нови и интересни за тях неща. Летните програми са с различна продължителност, в зависимост от целта на курса.

Записванията за летните програми започват от края на м. Април на място в езиковия център или по телефона!

Ако и вие искате детето ви да има едно незабравимо лято, запишете го при нас в някоя от летните ни програми.

Little friends- английски за деца в предучилищна възраст
English Drama School- за ученици 1 и 2 клас
Летен интензивен курс по английски за ученици
Английски приключенски лагер

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_2749 Oct. 02 00.17ScreenHunter_2757 Oct. 02 00.17ScreenHunter_2756 Oct. 02 00.17ScreenHunter_2755 Oct. 02 00.17ScreenHunter_2754 Oct. 02 00.17ScreenHunter_2753 Oct. 02 00.17ScreenHunter_2752 Oct. 02 00.17ScreenHunter_2751 Oct. 02 00.17ScreenHunter_2750 Oct. 02 00.17
КОНТАКТИ

Училище за чужди езици „Мотив” София – motive-edu.com
Адрес: гр. София, ул. “Възраждане” 1А, на ъгъла с ул. “Алеко Богориди”.
Моб.Тел.: 0882 215 020; 0893 813 013
E-mail: info@ motive-edu.com

Текст и изображения: motive-edu.com

За автора