“М КАР ВАРНА” ООД

ЗА НАС

22222222222222222222В “М КАР ВАРНА” ООД знаем, че грижата за вашия автомобил не приключва с неговата покупка. Ние ще се погрижим да бъдете обслужени професионално без значение дали търсите нов модел BMW и MINI, сертифициран употребяван автомобил или искате да сервизирате своя автомобил и да закупите резервни части. Ние оставаме след себе си само доволни клиенти.

Компанията “М КАР ВАРНА” ООД стартира дейността си през втората половина на 2002 г., след сключване на договор за представителство.

В края на 2006 г. станахме оторизиран представител на автомобилите BMW и резервните части за тях с подписването на нов договор за представителство директно с BMW AG, Германия.

През октомври 2012 сключихме договор за обслужване на автомобили с марката MINI.

След изграждането на сградата, където се намира Авторепаратурния ни сервиз, “М КАР ВАРНА” ООД има възможността да извършва пълния пакет сервизни и ремонтни услуги по автомобилите от марките BMW и MINI, а по-точно: диагностика, гаранционно и извънгаранционно обслужване, ремонти по двигател, скоростни кутии, ходова част, ел. инсталация и оборудване, подмяна на резервни части, тенекиджийски услуги, възстановяване, ремонт и боядисване на увредени детайли от купето на автомобила.

“М КАР ВАРНА” ООД има сключени договори като „Доверен сервиз” с повечето застрахователи в страната.

От 2009 г. разполагме с център за излагане и продажба на сертифицирани употребявани автомобили. През месец август същата година преминахме успешно одит от BMW AG, и от септември 2009 г. подписаме договор с тях за доставка и предлагане на автомобили по програмата “BMW Premium Selection”.

Винаги сте добре дошли в автосалона на “М КАР ВАРНА” ООД, за да споделим заедно радостта от шофирането.

Варна, бул. Владислав Варненчик 320

ФИНАНСОВИ УСЛУГИ

Финансовите услуги са ключа към успеха в днешния мобилен свят. Идеалният партньор за частни и корпоративни клиенти, BMW Финансови услуги ви предлага портфолио, което ви дава експертна информация относно финансирането и лизинга, застраховането, оценката, финансиране на дилъри и служебни автомобили. Посетете официалната страница на BMW Финансови услуги за по-подробна информация.

ГАЛЕРИЯ

222222222222222222222backgroundDSC_0620DSC_0621DSC_0622DSC_0623DSC_0624
КОНТАКТИ

“М КАР ВАРНА” ООД – bmw-mcarvarna.bg

Адрес: гр. Варна, бул. Владислав Варненчик 320
Тел.: 052 739 860;
Е-mail: contact@bmw-mcarvarna.bg

Текст и изображения: bmw-varnacars.bg

За автора