Верига Sweet house Papaya – Сладкарници София

ЗА НАС

ScreenHunter_13331 Mar. 26 09.06 Верига Sweet house Papaya е основана на дългогодишния плодотворен труд на
екипа от сладкарници Болеро, Джани и Лейди.
Съчетахме най-доброто от опита си, за да обединим направеното до сега и да Ви го поднесем, в нова неповторима атмосфера, с много любов и вдъхновение и да положим едно ново начало в желанието си да изградим една завършена услуга.
Това, което ще намерите при нас е богатство от сладки изкушения, които да поглезят сетивата ви. На кафе с приятели или любими хора, глътка настроение с екзотични коктейли, малка вкусна кухня за ценители. И всичко това, създадено от нашия всеотдаен екип от специалисти и поднесено с усмивка. Нашите вкусни нещица можете да опитате тук или да вземете за в къщи……. за нас е важно да задоволим и най-изтънчения вкус.
Това, което искаме е да направим престоя ви при нас, един неповторим момент на наслада. Насладата от приятната обстановка, от отношението ни към клиента и разбира се, от сладкото вълшебство на предлаганите от нас изделия.

Всичко, което предлагаме, можете да разгледате в менюто, да дойдете при нас или веднага да поръчате.

Ако ли пък искате да организирате вашия семеен празник, сватба, рожден ден, парти, както и по всеки повод, който заслужава да бъде отпразнуван по най-вълнуващия и подобаващ начин, можете да се доверите на Кетъринг Papaya.

За най-специалният ви ден са и нашите най-специални предложения.

Скъпи клиенти,

Голямата ми радост днес е да споделя с вас мечтите си.
Когато за пръв път отворих малко магазинче за захарни изделия, гледах прекрасните плодове на отсрещната витрина и си пожелах да направя нещо повече. Пожелах си да правя сладкиши – разнообразни, интересни, вкусни, такива, каквито чувствах и знаех, че мога да правя. Това е моята страст и моята мечта. Изминах дълъг път докато успея да превърна желанието си в това, което мога да ви предложа днес – уют, настроение, многообразие и качество.
Заповядайте при нас и се наслаждавайте… на сладкишите, на живота, на мечтите си!
Те се сбъдват!

С уважение: Бисер Божилов
Управител

ПРОДУКТИ

* ТОРТИ
торти papaya
детски торти
сватбени торти
празнични
празнични с цветя
рисувани
фирмени
юбилейни
поръчкови
св. валентин
никулден
великденски
абитуриентски
коледни
закачливи
със снимка
кейк
пай
крем, мус

* КОКТЕЙЛНИ ХАПКИ
топли хапки
студени хапки
сладки хапки

ДЕТСКИ КЪТ

За най-малките ни почитатели сладкарница PAPAYA в квартал „Дървеница” разполага с целодневен детски кът за игри и забавления. Така, мили родители и баби, докато сладко похапвате и отпочивате вашите деца ще поиграят до насита.

Детски партита и рождени дни

Предлагаме:

Разнообразие от вкусни лакомства
Фойерверки, заря и балони
Куклени представления
Забавни номера с клоуни
Рисунки върху лице
Рисуване и приложни изкуства
Театрално майсторство

Детски кът “PAPAYA kids” предлага пакет от месечна детска занималня от понеделник до петък, която включва огромно разнообразие от арт занимания /колаж, рисуване, моделиране с глина и моделин и др./, образователни игри и много забавления, почасово гледане.

Възползвайте се от промоционалните ни пакети през седмичните дни на стойност до -10%. За повече информация попитайте на място или се обадете на тел.: 0878 88 99 77.

КЕТЪРИНГ
PAPAYA Catering е най-новата и модерно оборудвана компания за кетъринг в София. Тя е създадена благодарение на своя прекрасен и всеотдаен екип от професионалисти, които за няколко години успяха да създадат веригата Sweet house PAPAYA. Следвайки своята политика на развитие с цел задоволяване нуждите на своите потребители се създаде и новата структура , PAPAYA Catering, която поддържа най-високите стандарти в целия процес на обслужване и отговаря на всички европейски изисквания за качествена и здравословна храна.

Предимството на компанията е гъвкавият подход към определяне на цените, както и стратегията за изпълнението на поръчката на своите клиенти, независимо от нейната големина и стойност. Всичко това се дължи на 100% собствено производство на предлаганите изделия, постоянната готовност на свой обучен персонал за цялостна организация, както и наличието на нови специализирани автомобили за бързина на доставката.

PAPAYA Catering разполага с най-разнообразно и качествено оборудване за всички видове събития, като маси, столове, високи коктейлни маси, чаши, чинии, прибори, плата, бен марита и др., както и най-разноцветни и стилни покривки и аксесоари в зависимост от интериора и сценария на Вашето мероприятие.

PAPAYA Catering ще удовлетвори Вашите желания и ще Ви спести време и средства, като Ви консултира как да планирате своето събитие от определяне на бюджета и броя на гостите до цялостното протичане на тържеството, а за да бъде всичко съвършено, можем да Ви предложим и: цветя, декорация, музикално оформление, фойерверки, фотограф, видеозаснемане.

PAPAYA Catering е специализиран в организацията и провеждането на изброените по долу парти мероприятия, като гарантира неповторима атмосфера и лукс и старание за достигане на целия блясък на партито до представителите на всички средства за масова информация:

- парти събития
– корпортивни събития
– фирмени събития
– детски събития
– семейни събития

Ние от PAPAYA Catering обичаме да изпълняваме желания. Затова затворете очи, пожелайте си нещо и то ще ви се сбъдне.
Просто ни се обадете… 9 444 444, 0878 111 222.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_13323 Mar. 26 09.02ScreenHunter_13324 Mar. 26 09.02ScreenHunter_13325 Mar. 26 09.02ScreenHunter_13326 Mar. 26 09.02ScreenHunter_13327 Mar. 26 09.02ScreenHunter_13328 Mar. 26 09.02ScreenHunter_13329 Mar. 26 09.02
КОНТАКТИ

Верига Sweet house Papaya – Сладкарници София – papaya.bg
Адрес: гр. София, бул. Мадрид 24
Моб.Тел.: 0878 889 922
Е-mail: papaya_manager@ abv.bg

Текст и изображения: papaya.bg

За автора