“Зундерт Екстрийм ООД”

ЗА НАС
11. Основни дейности на “Зундерт Екстрийм ООД” :
Зундерт Екстрийм ООД е компания, концентрирана в сектора на търговията и услугите с обект на занимание :
• Представяне на българския пазар и популяризиране на официалните партньори на Зундерт Екстрийм ООД и техните продукти Bombardier Recreational Products, Super winch, JOBE, CBS REMORQUE и Dragon winch.
• Стационарно и мобилно, гаранционно и извън гаранционно обслужване и ремонт на всички представени от фирмата продукти.
Зундерт Екстрийм ООД е компания с история, която започва в далечната 1991г . Компанията работи по посока прогресивни, иновационни и висококачествени услуги в мобилния сектор. Основната цел на компанията е да следва възходящ път на бизнес развитие съобразно новите потребности и новите изисквания на българския пазар . Зундерт Екстрийм ООД е изградила висока репутация в сегмента продажби, сервиз и обслужване на 4-колесни мотори, джетове, спортни лодки, извънбордови мотори, лебедки.
Голям дял в изграждането на тази репутация, наред с високотехнологичните и качествени продукти на производителите има екипа на Зундерт Екстрийм ООД.
Широката гама на продуктите, които компанията дистрибутира, както и постоянното им усъвършенстване от страна на производителите налага постоянно опресняване и допълване на познания и много интелигентност от екипа на Зундерт Екстрийм ООД.
2. История
Фирмата Зундерт Екстрийм ООД е създадена като приемник на фирма Зундерт ООД, създадена през 1991 г. от Иван Мутафчиев. Първоначално компанията се занимава с внос и продажба на тежкотоварни камиони от Холандия. В началото фирмата разполага с 5 служители и е първия частен авто дилър на територията на България след падането на социализма. След близо 50 години застой пазарите в България отново бяха свободно отворени за търговски обмен и иновации. Тази нова обстановка помогна много на ентусиазираните основатели на Зундерт ООД да стъпят здраво на новия свободен български пазар.
През 1992 г. Иван Мутафчиев влиза в партньорство с най-големия дистрибутор на леки коли за Белгия ( Euro Strade ). По този начин Зундерт ООД става официален представител на Euro Strade за България и позволява на компанията да разшири своята дейност и да започне продажбата за България на леки автомобили от Европа и Япония, както и на голям брои аксесоари за тях. Периода между 1992-1995 е ознаменуван с голям растеж за компанията и открива пред Зундерт ООД нови възможности за развитие.
1995 година е решаваща в развитието на фирмата Зундерт ООД. През тази година Зундерт ООД създава собствена база върху 3800 кв.м. в индустриалната част на София, където изгражда
свои магазин – шоурум, складово- административна и техническа база.
През 1996 г. България изпада в тежка икономическа криза, ознаменувана с лавинообразно покачваваща се инфлация и фалита на много банки и други финансови компании известни още, като пирамиди. В този период на тежка икономическа стегнация между 1996-1998, Зундерт ООД успява да се задържи на пазара като коректен партньор на многобройните си клиенти. Фирмата продължава да се занимава с внос на тежкотоварни камиони от Холандия както и с вноса и транспортирането до България на леки автомобили 2-ра употреба. Въпреки свиването на пазара фирмата успява да запази присъствието си.

След 1998 г. икономиката на България постепенно започва да се стабилизира и се наблюдава не висок, но устоичив икономически растеж. В страната навлизат големи световни марки , които предлагат отлични условия за закупуването на нови автомобили с различни възможности за изплащане. Потребителите в България постепенно започват да се интересуват от закупуването на нови автомобили и конкуренцията между дилърите нараства. В този период Зундерт ООД разработва сервизна дейност и предлагане на аксесоари. Постепенното търсене на нови решения и ниши, се овенчава с успешното откриване на сегменти, незастъпени и неразработени до този момент в България.
Така от 2001г. Зундерт ООД става официален дистрибутор за България на лебедките и аксесоарите производство на най-старата американска марка WARN.
От 2004г. Зундерт ООД е официален вносител за България на най големият производител на 4-колесни мотори, водни джетове, спортни лодки,моторни шейни и извънбордови двигатели – Bombardier Recreational Products. От 2006г , заради естеството на дистрибутираните продукти Зундерт ООД се преименува в Зундерт Екстрийм ООД.
Днес Зундерт Екстрийм ООД извършва продажба и поддръжка на цялата гама Sea Doo ( джетове, спортни лодки ), Ski Doo ( моторни шейни ), Can Am/ATV/ 4-колесни мотори, OUTBOARD ( извънбордови мотори ), както и голяма гама Аксесоари свързани с тях., електрическите лебедки Super winch LTD, WARN, а от 2009г. и на полския производител Dragon winch.
3. Цели
Зундерт Екстрийм ООД е частна компания, породена от изключителна амбиция и много професионално доверие.
Освен стратегическа натура на създателите на Зундерт Екстрийм ООД, фирмата се управлява от хора със силно чувство за прогресивни иновации. Във фирмата работят хора с висок ценз, които не спират своето професионално техническо развитие. Работата с клиентите ни е основана на взаимно уважение, компетентност и лоялност.
Зундерт Екстрийм ООД е сравнително млада компания от модерен тип която се справя с предизвикателствата на пазара и не престава да търси нови партньори и възможности за подобряване и разширяване на дейността си ! Посетете ни и се убедете сами !

BRP КЛУБ
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA1
КОНТАКТИ
“Зундерт Екстрийм ООД” – zundert-extreme.com
Адрес: град София 1839, Враждебна, ул. 68 N2
Тел: 02 945 4005
Факс: 02 945 6038
Email: zundertextreme@ gmail.com


Вижте по-голяма карта

Кл. думи: BRP, Sea Doo ( джетове ), Ski Doo ( моторни шейни ), Can Am/ATV/ 4-колесни мотори, OUTBOARD ( извънбордови мотори ), надуваеми лодки, електрическите лебедки Superwinch , WARN, Dragon winch

За автора