ДМ – Билд Груп

ЗА НАС

ScreenHunter 305“Да осигурим висококачествени строителни услуги чрез ефективно планиране, директна комуникация и конкурентно ценообразуване.” Това е нашата мисия мисия.
ДМ – Билд Груп предлага разнообразие от търговски строителни услуги на разнообразна гама от клиенти. Независимо от мащаба или обхвата на проекта, ДМ – Билд Груп използва опита и знанията на своя експертен екип от строителни специалисти, за да изпълнява проектите навреме, в рамките на бюджета и които отговарят на най-високите стандарти за качество.
Екипът ни има опит в проектирането, управлението, изпълнението и финансирането. Използването на тази всеобхватна опитност и знания гарантира, че клиентите получават качествена работа, справедливо ценообразуване и специално внимание към проекта си. През годините ДМ – Билд Груп е изградила връзки с най-добрите доставчици и подизпълнители в индустрията, които се придържат към нашите високи стандарти за качество. Свържете се с нас днес, за да получите най-добрата оферта на местния пазар.

ДМ-Билд Груп предлага на своите клиенти конкурентоспособност чрез покриване на потребностите и търсенето им в областта на жилищните, индустриалните и търговски имоти , давайки решения с изключително висока стойност на най-ниската възможна цена .

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter 302ScreenHunter 303ScreenHunter 304
КОНТАКТИ

ДМ – Билд Груп
Адрес: гр. София, бул. Тодор Каблешков 53, Офис 1
Моб.тел.: 0889 666 660
Е-mail: dm_group@ abv.bg

Текст и изображения: ДМ – Билд Груп – dm-building.info

За автора