ХАЛА ЕС ООД

ЗА НАС

ScreenHunter 1035Хала ЕС ООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана, една от водещите фирми специализирана в областта на търговията.

Хала ЕС ООД, ЕТ Ник – 83 – Елина Николова и Диел 09 ООД са сдружение, с дейност насочена във внос и търговия с мебелен обков и консумативи за мебелното производство.

Групата търговски фирми развиват съвместна дейност, оторизирани представители и директни вносители на утвърдени европейски компании.

Стем ООД е част от учреденото сдружение, с дейност насочена в производството на алуминиеви вратички за мебели по размери на клиента, както и алуминиеви врати за гардероби окомплектовани с плъзгащи системи. Седалището на фирмата е в град Троян. Разполага с богат избор от алуминиеви профили, стъкла, дръжки и плъзгащи системи за гардероби. Предлага и пълна гама дървообработващи инструменти.

Стабилно стъпили на българския пазар, групата фирми се стремят да предлагат разнообразна гама продукти, които напълно да задоволяват нуждите на клиентите, с високо качество, на достъпни цени.

Притежават три магазина в град София, в които предлагат богат асортимент от мебелен обков и аксесоари. Подържат складови наличности от над 4700 артикула.

Хала ЕС ООД се е наложила с добро име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име.

Ето защо залага на екип от мотивирани, технически компетентни хора, квалифицирани специалисти с креативно мислене, което успешно помага да се утвърди на българския пазар, като коректен и предпочитан партньор.

Фирмата е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.

Хала ЕС ООД се стреми да обслужва своите клиенти максимално бързо, с индивидуално внимание и коректно отношение.

Печелейки тяхното доверие, фирмата гарантира качество и надеждност на предлаганите стоки.

Заповядайте, за да изберете най-подходящия за Вас артикул, сред предлаганата богата гама от продукти на достъпни цени.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter 1032ScreenHunter 1033ScreenHunter 1034
КОНТАКТИ

ХАЛА ЕС ООД
Адрес: гр. София, кв. Военна Рампа, ул. проф Иван Георгов 3
Тел.: 02 931 13 63; 02 931 20 10; 02 925 05 34
Моб.тел.: 0887 906 161; 0884 723 890
E-mail: halaesood@ abv.bg

За автора