Кафе “MATINEE”

ЗА НАС
44 Apr. 25 09.22CAFE MATINEE е комбинация от висококачествени сортове кафе с богат и силен аромат и превъзходен мек вкус.

За нас, екипът на CAFE MATINEE е от първостепенно значение клиентите ни да получат качествен продукт, високо ниво на обслужване и услугите, свързани с крайния резултат: кафето във Вашата чаша.

Благодарение на личния опит и активната ни позиция в партньорските взаимоотношения с нашите клиенти, опознахме в детайли потребностите на бизнеса, който зависи от ароматната чаша кафе.

Ние сме с повече от дванадесет години опит в областта на разпространението на търговската марка CAFE MATINEE главно в ХоРеКа канала на дистрибуция (хотели, ресторанти и кафенета).

Прогресивна тенденция във връзка с разширяването на пазарния сегмент, в който развиваме дейността си, е включването на офисите и фирмите в групата на клиентите с висок потенциал.

Доставките са безплатни , съчетани с отлично обслужване до Вашето заведение, магазин или офис.

Стремим с се да бъдем полезни на нашите партньори с високия професионализъм на служителите ни, които ще дадат компетентно и адекватно решение на потребностите на хората чиито бизнес зависи от ароматната чаша кафе.

Компетентен съвет и решение на потребностите на нашите клиенти, чиито бизнес зависи от ароматната чаша с кафе. Наш представител ще Ви посети на място

Осигуряваме надеждна поддръжка и сервиз на кафе-машините и апаратите, което от своя страна влияе пряко върху качеството на крайния продукт.

Предлагаме качество на продукт, обслужване, сервиз.

УСЛУГИ

За професионалистите в бранша предлагаме:

 • Директна дистрибуция с безплатна доставка до Вашето заведение и магазин.
 • Търговски представител ще Ви посети на място, ще Ви запознае с качеството на нашите продукти и услуги, ще Ви даде компетентен съвет и решение, необходими за Вашия бизнес.
 • Кафе-машини, кафемелачки. Сервиз, техническо обслужване.
 • Настройка на технически парaмeтри на кафе-машини, кафемелачки.
 • Обучение при работа с кафе-машини, кафемелачки.

За Вашия офис предлагаме:

 • Безплатна доставка до офиса на кафе и всички необходими консумативи за Вашата кафе-пауза.
 • Спестяваме Вашето време, усилия и пари още с първата доставка.
 • Ако все още не сте избрали кафе-машина, ще Ви консултираме и ще дадем компетентно решение за потребностите на Вашия офис. Различен капацитет, клас и цени.
 • Удобна форма за заявка с калкулатор – предвиждате и контролирате Вашите разходи.
КАФЕТО…

 

ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Пиенето на кафе е неизменно на мода повече от 200 години, а остава най-лесния начин за сближаване и комуникация.
В зависимост от страната в която се употребява са познати много напитки и рецепти за тяхнотото приготвяне, които повечето професионалисти – бармани познават и владеят: espresso, black, cappuccino, late, irish, wienna, mocachino, turco и мн.др. Италиянците пият късо еспресо, Американците – черно кафе, Испанците и португалците горещо с мляко или без, и имат поне 10 наименования за напитката кафе…

Основа на всички напитки, които се приготвят от кафе е ароматната чаша кафе. Направата й е сложен и дълъг процес, който е свързан с познания и квалифициран труд на много хора.

За да постигнем заедно с нашите клиенти винаги отличен резултат за всяка кафе напитка, сервирана в тяхната кафетерия или бар, спазваме условията от които зависи ароматната чаша с кафе :

 • 30% от кафето и неговия грамаж – кафе Matinee е с гарнатирано качество и отговаря на вкусовете и предпочитанията на Вас и Вашите клиенти. Като избирате кафе Matinee имате превъзходна комбинация от кафеени зърна с богат и силен аромат с отличен вкус. Препоръчваме Ви да използвате 7-8 гр. мляно кафе за една доза.
 • 30% от техническо състояние на кафе-машината – Предлагаме на нашите клиенти професионална консултация по нейната подръжка, настройка в оптимални технически параметри.
 • 30% от точна едрина на смилане – Осигуряваме прецизна настройка на режещите дискове на кафемелачките.
 • 10% от уменията на бармана – Предлагаме обучение при експлоатация на кафе-машини, кафемелачки, майсторство при правенето на кафе.
 • 1% – лично отношение на този който го приготвя и сервира – Прави се с желание, поднася се с внимание, усмивка и настроение. J

Достигнахме заедно до 101% гарантирано удовоствие и превъзходната чаша ароматно кафе Matinee.

ГАЛЕРИЯ

33 Apr. 25 09.1742 Apr. 25 09.1942 Apr. 25 09.1841 Apr. 25 09.1840 Apr. 25 09.1839 Apr. 25 09.1838 Apr. 25 09.1837 Apr. 25 09.1836 Apr. 25 09.1835 Apr. 25 09.1834 Apr. 25 09.1834 Apr. 25 09.17
КОНТАКТИ

Кафе “MATINEE” – cafematinee.com
Адрес: гр. София, Индустриална зона Орион
Тел.: 0700 13 0 13; 02 920 30 13; 02 920 30 47; 02 822 35 62
Моб. тел.: 0888 240 247; 0896 746 096
E-mail: office@ cafematinee.com; orders@ cafematinee.com

Текст и изображения: cafematinee.com

За автора