„ТИР Инжeнеринг“ ЕООД

ЗА НАС

ScreenHunter_47886 Jun. 07 22.30Фирма „ТИР Инжeнеринг“ ЕООД е основана през 1990 година с основен предмет на дейност търговия с индустриални стоки и метали. Фирмата е представител и дистрибутор на много промишлени предприятия от България и от чужбина и търгува с изделия от цветни метали (медни шини и профили, медни тръби, медни листа, медни плочи, месингови тръби, месингови листа, месингови профили, алуминиеви електротехнически шини, алуминиеви листа и др.), изделия от черни метали, кабели, изолации за инсталации от медни и стоманени тръби, продукти с електротехническо приложение като различни видове проводници и други.

„ТИР Инжeнеринг” предлага широка гама горещо поцинковани продукти на „Kartal Metal Galvaniz“ и “Meiser Turkey“, които са лидери в областта на поцинкованите изделия в Турция. Предлаганите изделия включват поцинковани шини/ленти на рула, поцинковани стоманени профили, поцинковани колове за мълниезащита и заземяване, моно тел Ф8 и Ф 10 мм, както и поцинковани стоманени скари и решетки за стълбища, промишлени приложения, пешеходни пасажи и други. Като дъщерно дружество на немската фирма Meiser, Meiser Turkey предлага решетъчни скари и от неръждаема стомана и алуминий за по – специфични строителни, архитектурни и промишлени решения.

„ТИР Инжeнеринг” следва неотклонно своята политика за по – пълно и комплексно предлагане на продукти и услуги, като основен приоритет винаги сме поставяли на своевременната доставка на продукти от най – високо качество, с цел максимална удовлетвореност и улеснение на нашите клиенти и партньори.
Разполагаме с богата гама от продукти на склад в нашите бази в София, Пловдив, Бургас, Русе и Велико Търново, а за стоките от доставка реагираме в максимално възможните кратки срокове.

За видовете и размери продукти, за които не можете да намерите информация на нашият сайт, моля направете запитване, а ние ще се постараем да Ви отговорим в най-кратки срокове.

ПРОДУКТИ

Фирма “ТИР Инженеринг” е изключителен представител за България на турските фирми “Kartal Metal Galvaniz” и “Meiser Turkey”, която е дъщерно дружество на германския производител MEISER. Асортиментът на MEISER обхваща пресовани решетъчни скари, контактно заварени решетъчни скари, скари от стоманени профили, фибро стъкло, както и спираловидни стълбищни съоръжения. Скарите се произвеждат предимно от стомана в различни размери и с различна обработка на повърхностите. По желание на клиента, скарите могат да бъдат произведени и от неръждаема стомана или алуминий.

Самата марка MEISER гарантира за продукти от най-високо качество. Само в двата завода на концерна в Германия биват произведени месечно около 10000 тона решетки. MEISER е представлявана в 26 държави, като заводи за производство има в 8 от тях.

Ние предлагаме цялостни решения, като на нашите клиенти се осигурява пълно обслужване – въз основа на предоставения ни проект, ние можем да Ви предложим най-подходящият за Вас тип скара и да Ви изготвим възможно най-добрата оферта. Ако имате нужда от повече информация, просто ни пишете или се обадете. При направено запитване ние ще се постараем да Ви дадем отговор в най-кратък срок.

СПЕДИЦИЯ

През 2004 г. е създаден офис ”Спедиция” в град Русе и вече повече от осем години ”ТИР Инженеринг” ЕООД развива успешно организирането на транспортни услуги на територията на страната и извън нея, което ни позволи да изградим мрежа от партньори и да спечелим доверието на много български и чуждестранни клиенти.

Основни направления, по които работи фирмата са:

• Западна Европа – Германия, Австрия, Холандия, Италия, Франция, Англия

• Централна Европа – Унгария, Словакия, Чехия, Словения

• Източна Европа – Украйна, Молдова, Беларус, Русия

• Балкански страни – Гърция, Турция, Румъния, Сърбия, Македония, Албания

• Далечния изток

”ТИР Инженеринг” ЕООД работи с български и чуждестранни търговци и превозвачи, доказали своята стабилност и надеждност, оборудвани със съвременен автомобилен парк, включващ всички изисквания на нашите клиенти.

Стремим се да предложим цялостни логистични решения, съобразени със спецификата на товарите. Освен организирането на превози на комплектни и групажни пратки, ние предлагаме и транспорт на опасни и извънгабаритни товари и митническа обработка.

В услугите, които предоставяме залагаме на качеството и на постоянната връзка с клиента.

През юни 2008 г. във фирмата е внедрена система за управление на качеството ISO 9001 : 2000.

При интерес от Ваша страна сме готови да предоставим конкретни оферти за интересуващи Ви продукти и услуги, както и да осъществим среща с Вас.

ПРОДУКТИ

- Цветни метали
– Черни метали
– Изолоция
– Консумативи за монтаж на
– Kабели

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_47886 Jun. 07 22.30ScreenHunter_47881 Jun. 07 22.25ScreenHunter_47880 Jun. 07 22.25ScreenHunter_47879 Jun. 07 22.25ScreenHunter_47878 Jun. 07 22.25ScreenHunter_47877 Jun. 07 22.25ScreenHunter_47876 Jun. 07 22.24ScreenHunter_47875 Jun. 07 22.24ScreenHunter_47874 Jun. 07 22.24
КОНТАКТИ

„ТИР Инжeнеринг“ ЕООД – tirengineering.com
Адрес: гр. София, ул. Околовръстен път 87
Тел.: 02 868 71 49; 02 868 90 63
Факс: 02 868 04 12
Моб.тел.: 0884 194 846
Е-mail: office_sofia@ tirengineering.com

Текст и изображения: tirengineering.com

За автора