АСО 112 ЕООД – охрана София

ЗА НАС

ScreenHunter_8486 Jan. 19 15.56Фирма АСО 112 ЕООД е създадена през 2010 г. от бивши държавни служители в сектор сигурност и охрана с цел подсигуряване сигурността на физически и юридически обекти и лица.

Фирма “АСО 112″ е една от водещите лицензирани фирми за охрана в София. Ние сме опитни професионалисти, разполагащи с модерна охранителна техника.

“Асо 112″ има изградени принципи в охранителната дейност и организацията на реда. Екипите ни от добре подготвени охранители и технически специалисти, могат да удовлетворят всички изисквания на нашите клиенти. Ние държим на детайлите и стриктното изпълнение на всеки поет ангажимент. С нас Вие сте в сигурни ръце!

Ние предлагаме:

СОТ
Видео наблюдение
Пожароизвестителни системи
Контрол на достъпа
Физическа охрана

УСЛУГИ

СОТ
Видео наблюдение
Пожароизвестителни системи
Контрол на достъпа
Физическа охрана

ДЕЙНОСТ

Lorem Ipsum е елементарен примерен текст, използван в печатарската и типографската индустрия. Lorem Ipsum е индустриален стандарт от около 1500 година, когато неизвестен печатар взема няколко печатарски букви и ги разбърква, за да напечата с тях книга с примерни шрифтове. Този начин не само е оцелял повече от 5 века, но е навлязъл и в публикуването на електронни издания като е запазен почти без промяна. Популяризиран е през 60те години на 20ти век със издаването на Letraset листи, съдържащи Lorem Ipsum пасажи, популярен е и в наши дни във софтуер за печатни издания като Aldus PageMaker, който включва различни версии на Lorem Ipsum.

Известен факт е, че читателя обръща внимание на съдържанието, което чете, а не на оформлението му. Свойството на Lorem Ipsum е, че до голяма степен има нормално разпределение на буквите и се чете по-лесно, за разлика от нормален текст на английски език като “Това е съдържание, това е съдържание”. Много системи за публикуване и редактори на Уеб страници използват Lorem Ipsum като примерен текстов модел “по подразбиране”, поради което при търсене на фразата “lorem ipsum” в Интернет ще бъдат открити много сайтове в процес на разработка. Някой от тези сайтове биват променяни с времето, а други по случайност или нарочно(за забавление и пр.) биват оставяни в този си незавършен вид.

Противно на всеобщото вярване, Lorem Ipsum не е просто случаен текст. Неговите корени са в класическата Латинска литература от 45г.пр.Хр., което прави преди повече от 2000 години. Richard McClintock, професор по Латински от колежа Hampden-Sydney College във Вирджиния, изучавайки една от най-неясните латински думи “consectetur” в един от пасажите на Lorem Ipsum, и търсейки цитати на думата в класическата литература, открива точния източник. Lorem Ipsum е намерен в секции 1.10.32 и 1.10.33 от “de Finibus Bonorum et Malorum”(Крайностите на Доброто и Злото) от Цицерон, написан през 45г.пр.Хр. Тази книга е трактат по теория на етиката, много популярна през Ренесанса. Първият ред на Lorem Ipsum идва от ред, намерен в секция 1.10.32.

Стандартният отрязък от Lorem Ipsum, използван от 1500 г. насам, е поместен по-долу за тези, които се интересуват. Секции 1.10.32 и 1.10.33 от “de Finibus Bonorum et Malorum” на Цицерон също са поместени в оригиналния им формат, заедно с превода им на английски език, направен от H. Rackham през 1914г.

КОНТАКТИ

АСО 112 ЕООД – охрана София – aso112.bg
Адрес: гр.София, ул. Отец Пайсий 1-3 (партер)
Тел.: 02 4 410 112
Моб.тел.: 0888 004 279; 0879 009 391
E-mail: office@ aso112.bg

Текст и изображения: aso112.bg

За автора