“Хидрорейн” ЕООД – Хидроизолация – Бургас

ЗА НАС
logo-hidrorain
Хидрорейн ЕООД извършва хидроизолационни системи от всякакъв вид

Хидроизолация – Бургас
При строителството на сгради, хидроизолация е основен аспект от създаването на сградната обвивка, която е контролирана среда. Mатериалите за покритие на покривите при хидроизолация, сайдингa, основите, както и всички в които е възможно проникване трябва да бъдат устойчиви на вода, а понякога и водоустойчиви. Стените не са предназначени да са подложени на вода. Водоустойчивите мембрани за хидроизолация се използват за защита и са дишащи, за да избягват влагата и парните изпарения.
Хидрорейн ЕООД – Бургас извършва всякакви видове хидроизолация:

- Покриви на сгради
– Основи на сгради
– Надвходни козерки
– Мокри помещения
– Бани
– Асансьорни шахти
– Резервоари за питейна вода – (каптажи)
– Подземни гаражи
– Мазета
– Изкуствени езера
– Басейни
– Тунели
– Язовири

УСЛУГИ

Хидроизолация на покриви
Полагането на хидроизолация на покриви е сравнително лесна задача. Изолационният материал, обикновено дюшечета от минерална или стъклена вата или плочи от пенопласти, се закрепват хоризонтално между дървените греди или в покривната конструкция.

Хидроизолация на мазето

- Хидроизолация на тавана на мазето
– Хидроизолация на пода на мазето
– Хидроизолация на стените на мазето

Хидроизолация на основи на сгради и подземен етаж
Хидроизолация на основите е един основните фактори за правилната и дълготрайна експлоатация на сгради и съоръжения. На кратко тя е защита от вредното действие на повърхностните и подпочвените води, защитава отопляемите пространства срещу топлинните загуби и гарантира жизнен комфорт в дългосрочeн план.

Хидроизолация на басейн
За да могат басейните да функционират правилно в продължение на много години и да не създават проблеми е необходимо да се вземат правилните мерки за хидроизолация още в етапа на тяхното проектиране и строеж. Въпреки качеството на материалите, от които е направен басейна, е нужна цялостна хидроизолация на конструкцията, която да предотврати риска от просмукване на водата в повърхността на бетона. Особено специфични са и местата около отводнителните отвори и осветителните тела. Голяма е опасността от просмукване на вода в ъглите между страните и дъното.

ГАЛЕРИЯ

1-vruzka-na-lamarinen-pokriv-kum-betonna-stena2-vruzka-na-lamarinen-pokriv-kum-betonna-stena33-vruzka-na-lamarinen-pokriv-kum-betonna-stena24-pokriv-na-restorant-bitomni-keremidi35-pokriv-na-restorant-bitomni-keremidi26-Spa-centre-hotel-blue-bay
КОНТАКТИ
“Хидрорейн” ЕООД – hidro-rain.com
Адрес: гр. София, ул. Гурко 52
Моб. тел.: 0896/ 243 157
Е-mail: hidrorain@ abv.bg

Текст и изображения: hidro-rain.com

За автора