ЛИБРА ГРУП ООД – търговия и сервизно ремонтно обслужване

ЗА НАС

ScreenHunter_5915 Oct. 02 17.00Търговски Комплекс ЛИБРА ГРУП ООД е регистрирана на 18 октомври 1999 година в град Варна. От тогава, досега фирмата се развива и успешно работи в две основни направления- търговия и сервизно ремонтно обслужване.

В областта на търговията с домакински електроуреди, ЛИБРА ГРУП има фирмен магазин в центъра на град Варна за уреди с марките gorenje и korting, които предлага в цяла Североизточна България и работи успешно с марките CATA, Moulinex, Rowenta, Tefal, Krups, както и с климатична техника с марки LG, York, Nipon, Midea, Sogo и други.

В областта на ремонтното обслужване ЛИБРА ГРУП заема сериозни позиции в сервизирането на профeсионално кухненско, барово и перално оборудване, както гаранционно, така и извънгаранционно и абонаментно ремонтно обслужване.

ЛИБРА ГРУП е оторизиран гаранционен сервиз за професионално перално оборудване Electrolux Laundry Systems, OZTI, Primus, за професионално кухненско и барово оборудване Zanussi Professional, Covotherm, а също и за професионална почистваща техника ECOLAB. Наши клиенти са над 40 фирми, между които са хотелите в Гранд Хотел София, SAS Радисън, Хелена ресорт, Ермитаж, Болеро, Дюни АД и още много други хотели, ресторанти, производствени предприятия, болници и социални домове.

Фирмата разполага с офиси в град Варна и София. Средната възраст на персоналът й е 34 години. Служители на фирмата са квалифицирани мениджъри и инженеро-технически работници, за които ЛИБРА ГРУП организира периодични обучения за допълнително повишаване на квалификацията.

Фирмата успешно си сътрудничи с Технически Университет Варна, Професионална гимназия по електротехника-Варна, както и с колеги от цялата страна в браншовете в които работи, което дава възможност за значително увеличаване на ресурсите й при необходимост. Наши контрагенти са: ВЕСТМА ООД, ДЕНЕКС ООД, ЕКОЛАБ ООД и други.

Наши клиенти са: БУЛИМПЕКС АД, ГРИФИД ХОЛИ ООД, ХЕРМЕС ТУР ООД, ДЮНИ АД, ГРАНД ХОТЕЛ СОФИЯ АД, ГРАНД ХОТЕЛ ВАРНА АД, ПЪРВА АГ БОЛНИЦА-София и други.

В рамките на търговският комплекс на фирмата се намира и новият фирмен магазин на Gorenje. В него можете да намерите най-новите домакински ел. уреди на българския пазар предлагани от Gorenje. Стилни и функционални, с уникален дизайн, подходящи за всеки дом.

В новият търговски комплекс са изложени и мебели за кухни, бани, както и санитарен фаянс и теракота производство на Gorenje. При нас можете да получите пълният обем от услуги, стартиращи от дизайнерски проект на Вашето жилище до монтажа и поддръжката на закупените от Вас стоки. Очакваме Ви!

ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • Професионално перално оборудване Electrolux Laundry Systems AB
 • Професионално кухненско оборудване Zanussi Professional – Electrolux Group AB, Convotherm
 • Професионална почистваща техника Nilfisk-Advance A/S, ECOLAB
 • Хотелски минибарове и минисейфове Dometic AB
 • Специализирано медицинско хладилно оборудване Dometic AB (created by Electrolux)
 • Проектиране

Сервиз в цялата страна:

 • Монтаж
 • Обучение на персонала
 • Гаранционно обслужване
 • Следгаранционен сервиз
 • Абонаментно обслужване
 • Профилактика
 • Ремонт Доставка на оригинални резервни части 
ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_5909 Oct. 02 16.58ScreenHunter_5910 Oct. 02 16.58ScreenHunter_5911 Oct. 02 16.58ScreenHunter_5912 Oct. 02 16.58ScreenHunter_5913 Oct. 02 16.58
КОНТАКТИ

ЛИБРА ГРУП ООД – търговия и сервизно ремонтно обслужване – libragroup.org
Адрес: гр. Варна, бул. Трети март 36
Моб. тел.: 0882 266 857
E-mail: seykov@ libragroup.org

Текст и изображения: libragroup.org

За автора