Сектрон ООД

ЗА НАС

SEKTRONСектрон ООД е основана през 1990 г. като първата частна компания в сферата на системите за сигурност и комуникации в България, която през годините доказа репутацията си на иновативен технологичен и пазарен лидер.

Компанията извършва дистрибуция и цялостен инженеринг на системи за сигурност, в това число: алармени системи, системи за видеонаблюдение, пожароизвестяване и пожарогасене, контрол на достъп и хотелска сигурност, системи за детекция на вода и газ, системи за периметрова охрана, комуникационни системи, интегрирани системи за сигурност, системи за централизирана охрана и предаване на данни, системи против кражби в търговски обекти, специализирани системи за банкова сигурност и оповестяване , структурно кабелни системи и други.

Нашата дейност и успех се дължат на познаване на нуждите и защита на интересите на клиентите ни. Ръководейки се от съвременните изисквания за сигурност, ние предлагаме висококачествени продукти от най-ново поколение, съобразени с пазарните тенденции. Натрупания през годините опит, отличният професионализъм и експертиза са гарант за разработване и реализиране на ценово ефективни и висококачествени решения за сигурност, използвайки последните достижения на техническите системи за сигурност.

Днес „Сектрон” ООД е утвърден и предпочитан партньор на дилъри, инсталатори и системни интегратори на системи за сигурност за територията на България, Сърбия, Македония и Албания. Основен акцент в нашата дейност е стремежът за запазване и утвърждаване позицията на технологичен лидер в областта на системите за сигурност, чрез предлагане на висококачествени продукти, изпълнение на поетите ангажименти в срок, отлична техническа поддръжка и безупречен сервиз. Благодарение на това, изградените от „Сектрон” ООД системи отговорят на високите изисквания на всички клиенти – от дома и офиса, до най-големите промишлени, търговски и институционални обекти.

Основна ценност за „Сектрон“ ООД е развитието на човешкия капитал. Персоналът на фирмата, състоящ се от над сто висококвалифицирани служители, е движещата сила за успехите на компанията. Чрез развитие на техническите и професионални умения на служителите, ние можем да отговорим на предизвикателствата на динамичния пазар на системи за сигурност. Нашите служители са фокусирани върху клиента и отлично разбират специфичните нужди при различните системи.

Като водеща организация в областта на системите за сигурност и комуникации, „Сектрон” ООД винаги предлага и развива продукти и услуги, отговарящи на изискванията на нашите клиенти относно качество и професионално изпълнение, както и на международно утвърдените стандарти в сферата. Отличната дистрибуторска мрежа спомага за достъпността на продуктите и услугите, предлагани от компанията както на вътрешния пазар, така и в региона. Специализираните сервизни центрове на „Сектрон” ООД са оборудвани със съвременна техника за извършване на гаранционна и извънгаранционна поддръжка и висококачествен ремонт на предлаганите артикули. Квалифицирани инженери, преминали курсове във фирмите–производители, извършват гаранционен и извънгаранционен сервиз, както и техническа поддръжка.

Благодарение на високия авторитет и коректност в търговската си дейност и вледствие на постоянното желание да доставим най-доброто за нашите клиенти, фирмата е представител на значителен брой световно доказани производители в областта на системите за сигурност като: Paradox Security Systems (Канада), Honeywell Security (Великобритания), CIAS (Италия), Panasonic (Япония), Samsung Techwin (Корея), HikVision (Китай), CNB Technology (Корея), CDVI (Франция), VingCard – Elsafe (Норвегия), Inner Range (Австралия), Hochiki (Япония), Kentec Electronics (Великобритания), Kidde Fire Protection (Великобритания), Minimax (Германия), Terofire (Великобритания), Kenwood Communication (Япония), Astrophysics (САЩ) и много други.

ГАЛЕРИЯ

30323334353750
КОНТАКТИ

Сектрон ООД – sectron.com

Адрес: гр. София, бул. “Д-р Г. М. Димитров” 52, сграда Сектрон/СОТ
Тел.: 02 919 82; 02 919 82 22
Факс: 02 873 25 76, 971 12 82
Е-mail: info@sectron.com
Работно време: Понеделник – Петък 09:00 – 18:00

ВСИЧКИ АДРЕСИ ВИЖТЕ ТУК

Текст и изображения: sectron.com

За автора