Хънитек Технолъджис ООД

ЗА НАС

ScreenHunter 1019Хънитек Технолъджис ООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания със седалище град София.

Дружеството е основано през 2003 г. от специалисти в областта на информационните технологии, професионалисти с богат опит в обслужването на хардуерни и софтуерни продукти.

Дейността на Хънитек Технолъджис е фокусирана в областта на информационните технологии.

Фирмата е един от лидерите в България, наложила се като водеща в IT сектора. Използвайки знанията и уменията си, подпомага своите клиенти, за оптимизиране на техния бизнес, предостаявйки им надеждни IT решения, съобразени с нуждите и бюджета им.

Натрупаният професионален опит дава възможност, Хънитек Технолъджис да предложи оптимални решения за мащаба и нуждите на всеки клиент. Стреми се да предложи цялостни ИТ решения за дома или офиса, да осигури професионална поддръжка и сервиз. Дейността на дружеството е ориентирана към:

асемблиране и продажба на компютри и компютърна техника; нетбуци; периферни устройства – принтери, скенери, МФУ и консумативи; съвъри; камери за видеонаблюдение; резервни части за компютри и др.
диагностика и ремонт на компютри;
изграждане на комплексни хардуерни и софтуерни решения, консултинг;
изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение и домофонна система;
разработване на сървърно оборудване.

Хънитек Технолъджис разполага с екип от специалисти, притежаващи висок професионализъм и компетентност, които да отговорят на възникващите в офиса или дома софтуерни и технически въпроси. В състояние са да ви помогнат при избора на продукт и да ви предоставят консултация за нововъведенията в ИТ сектора.

Политика на дружеството е качествено и своевременно обслужване, като за всеки отделен клиент специалистите предлагат персонално техническо решение.

Фирмата е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.

Предлагайки професионализъм и прецизност на работа, Хънитек Технолъджис се е наложила и утвърдила, като една от най – добрите фирми в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.

Дружеството се представлява от г-н Веселин Георгиев в качеството на Управител.

КОНТАКТИ

Хънитек Технолъджис ООД
Адрес: гр. София, ж.к. Зона Б-5, бл. 6, вх. Б, ет. 3, ап. 101
Тел.: 02 980 16 97
Факс: 02 423 75 76
Моб.тел.: 0899 187 806
E-mail: honey_ltd@ abv.bg

За автора