Филипополис РК ООД – Млечни продукти

ЗА НАС

ScreenHunter_36074 Mar. 23 18.06Филипополис РК ООД е създадена през 1993 година със седалище град Пловдив.

Развива свооята дейност в областта на на млечната промишленост. Произвежда и предлага висококачествените млечни продукти с марка Филипополис.

Разполага с основната производствена база в град Пловдив, Жегларци – Добричко и други. Тези места са свързани както с екологичната чистота на пасищата и производството на млеката, така и с богатите традиции на България в областта на млекопреработката.

Филипополис РК ООД осигурява своето производство чрез повече от двеста изкупвателни пункта за сурово мляко, снабдени със специализирани млекоохладителни вани, съвременна апаратура за определяне състава на млякото и специализирани млековози.

Филипополис РК ООД се стреми да отстоява българската традиция по отношение на качеството и вкуса на бялото саламуреното сирене, което е емблематичен български продукт. Фирмата произвежда и тип твърди сирена по определена технология от чисто овче мляко. Тези основни продукти са лицето на фирма Филипополис РК ООД.

Фирмата произвежда и предлага и нови продукти от типа твърди и полутвърди сирена, включващи италиански сирена – тип CACIO RE – от чисто овче мляко, сирене тип CINQUE COLLI, ER PRINCIPE, RIGANTINO – от краве и овче мляко, сирена тип CINQUE TERRE, LA SOVRANA – от чисто краве мляко. Сирената се произвеждат по оригинална италианска технология от строго контролирани млека.
Твърдо италианско сирене – тип PECORINO ROMANO – произведено от овче мляко с характерен вкус.
Италианско сирене – тип CAGLIATA GRASSA – от чисто краве мляко с нежна консистенция.

От 1998 година Филипополис РК ООД е една от първите три фирми в България, сертифицирана от Европейската комисия в Брюксел за продажба на млечни продукти в Европейския съюз.

Млечните продукти на фирмата са добре познати и на пазарите в САЩ, Израел, Канада, Австралия и арабските страни.

Отличните вкусови качества на продуктите с марка Филипополис се постигат с високото качество на влаганите продукти и умението на екипа от професионалисти, работещи във фирмата.

Филипополис РК ООД е стандарт за качество в бранша, а новото предизвикателство е първото място в него!

КОНТАКТИ

Филипополис РК ООД – Млечни продукти
Адрес: гр. Пловдив, р-н Западен, ул. Просвета № 2 А
Тел.: 032 240 158
Факс: 032 240 157
E-mail: philipopolis@ philipopolis.eu

За автора